Gloednieuw bevalbad in HMC

Zwangere vrouwen in ons ziekenhuis kunnen vanaf nu gebruik maken van een gloednieuw bevalbad. Vanwege het succes met de bevalbaden die HMC al heeft, hebben we in het ziekenhuis besloten een luxer type aan te schaffen.

Uniek van dit bad is dat de (aanstaande) moeder verschillende houdingen kan aannemen door het design. Daarnaast is het bad mobiel en kan het omhoog en omlaag gebracht worden. Dat is niet alleen comfortabel voor de (aanstaande) moeder, het bad is ook ergonomisch beter voor de verloskundige, verpleegkundige en arts.

De brede rand van het bad zorgt ervoor dat de (aanstaande) moeder zich makkelijk in- en uit het bad kan verplaatsen. Ons ziekenhuis biedt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het bad wanneer de (aanstaande) moeder gedurende haar zwangerschap begeleid wordt door de gynaecoloog.

Moeder- en Kindcentrum
Er staat nu één nieuw bevalbad in HMC, maar in ons nieuwe Moeder- en Kindcentrum dat rond de zomer van 2021 open gaat, komen er maar liefst zes te staan!

Meer informatie voor (aanstaande) moeders lees je op onze webpagina verloskunde.

Geschreven door Haaglanden MC

Gloednieuw bevalbad in HMC

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 × vijf =

Schuiven naar boven